INTERIJER

Dizajn interijera je istovremeno umjetnost i nauka udruženi u naumu da se interijer građevine učini privlačnim oku, zdravijim, ugodnijim i funkcionalnijim za ljude koji ga koriste. Dizajn se bavi stilom, kojeg kako znate ima raznovrsnog, od tradicionalnog, modernog, savremenog, minimalističkog, do holivudskog glama ili bohemskog, ali u svakom slučaju radi se o vrlo, vrlo važnom segmentu jer on određuje ton, energiju, osjećaj prostora u vašem domu ili na radnom mjestu, šta je zapravo Vaš privatni brend, tj. slika ko ste Vi, kako se identifikujete i šta smatrate vrijednim.
Ispričajte nam šta je Vama važno!
Projekti dizajna interijera su pregled izgleda Vaše građevine, iz više perspektiva I pozicija, npr. sa ili bez namještaja, sa ili bez zidova određenih boja, sa specifičnim detaljima ili bez njih… šta god Vam dođe na um.
Dobro bi došle konsultacije – tu smo.
NCS tim dizajnera je s Vama tu od početka do kraja, planiramo, istražujemo, koordiniramo, upravljamo implementacijom projekta, i, plus, plus, povezujemo Vas sa partnerskim firmama koje se bave opremanjem tačno prateći projektni uzorak.

Upoznajte dizajnere interijera.

3D vizualizacija i modelovanje

Dnevna soba 1

Dnevna soba 2

Dnevna soba 3

Kuhinja