3D modeliranje

namještaja

imate kontrolu u svojim rukama i za sve se Vi pitate!

Brinete se koji namještaj odgovara izabranom stilu, ili želji o atmosferi koju želite živjeti jednom kad sve bude gotovo? Samo o tome sada mislite, samo Vas to drži motiviranim da nastavljate sa projektom? Ipak je samo to i jedino važno, kako će stvari sve izgledati na kraju, zar ne? Pa pošto je svaki detalj važan, onda je važno uskladiti namještaj, stil, boje, materijale, poziciju, oblik, veličinu … malo more detalja? Kako to sve imati na umu? Hoatično! Previše samo za jednu osobu! Pa, ne morate! Ima NCS tim dizajnera koji su tu da pomognu! Niste sami.

Javite se online ili telefonom i dogovorite besplatno savjetovanje.

Sa  3D modeliranjem, vizualizacijom, animacijom ili Vrom može se šta se god poželi i sa još i više i boljih detalja tako da Vaš dom ili objekat u najširem smislu riječi, bude ništa manje nego – senzacionalan! Svaki, i najmanji detalj se prikaže, i objasni, u cilju iznalaženja najboljeg rješenja na polju ulaganja i vremena izvedbe.

Ukratko, 3D modeliranje najmještaja daje jasan i precizan pregled, participirate zajedno s nama na planiranju, kolabiramo skupa da simuliramo budućnost i prije nego postane realnost. Javite se da vidite opcije i načine!

Primjer projekta za firmu koja se bavi proizvodnjom namještaja, mramornih i zidnih obloga